Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smutskastningen på åsiktsfriheten fortsätter

Smutskastningen på åsiktsfriheten
fortsätter i EJ förminskad styrka
ty det irriterar när människor
höjer sin röst för sanningen
och avslöjar mörkläggningen
spm pågår i ökad styrka
det gillar inte PK folket!
de är gjutna i cement
där råder stenhård kontroll
alla ska tycka tänka lika
man följer i varandras spår..
alla tillsammans i enig röst
inbördes beundran applåderas
jag hör ekot över mitt avlånga land!
folk har fått nog av deras diktaturbeteende
fler och fler höjer rösten säger till
kämpar för frihet och demokrati
rätten att få säga det man vill!



mare






Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-05 09:56



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag kommer att höja rösten ändå.
Ju mer uppretade de blir, desto mer bevisar det att jag har rätt.
2016-03-05

  Bibbi VIP
"Huvudet på spiken".
2016-03-05
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP