Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kluven!

Hur kan jag vända, medan farten är som högst?
så släckt och förtvinad i sin tro att kärlek kan överleva.

Fan ta dig!
Jag trodde ju på vår konstellation
och dog när två ord nådde min hinna.

Skulle så gärna älskat alla delar av din kropp,
men fann bara små fragment av något som kallades du.

Hur i helvete kan jag vända medan dina tårar ramlar som regn?
Hur kan jag lägga mig ned och sova när jag vet att du gör allt för att inte vinna?

Låt mig bara dö när du ramlar
och grusa de enda drömmar jag hade
att få en enda morgon och en enda kluven
värld som delar alla förbrukade tankar till ett
gemensamt liv!




Prosa av Max Poisé
Läst 438 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-03-05 19:59



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
svårt, mycket svårt...fin poesi!
2016-03-09

    ej medlem längre
Bra poetat!
2016-03-06

  soligajag_1 VIP
Vill ge dig alla kramar i världen just nu, hoppet har vi väl kvar eller?

2016-03-06

  Yrre VIP
åå vill ba krama!
2016-03-05

  Rise Little One
Vilket härligt tillstånd i kärlekens namn...men lyckan är vägen dit inte destinationen eller?
2016-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé