Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack Daily Mail

Tack Daily Mail
för att ni skriver
sanningen om mitt
förr så fina fosterland!
ni är som en frisk fläkt
härligt att ni kör över
svensk gammelmedia och
deras unkna vinklade lögner!
bara fortsätt och sprid
era så viktiga nyheter
världen måste få höra
om vansinnet som pågår!
om landet som en gång
ägde trygghet och säkerhet
framtidstro och glädje
om landet som är under
massiv attack...
bara fortsätt och skriv!
tack alla utländska journalister
som avslöjar och drar bort
mörkläggningen som råder!



mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-06 11:33



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Bra mare och bra Daily Mail!
2016-03-06
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP