Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konsekventum

föroreningen slåss i samtid
för att nå skillnaden mellan
smärta och njutning

det är poetiskt att se hur livet
ändrar riktning trots försök att styra
åt ett annat håll

vi är bifigurer men också sanningsägare
som subjektivt innehåller den framtid
som anländer uteslutande om vårt hjärta slår
eller inte

det är bara konsekvensen som skiljer sig
och summan av alla reaktioner
men morgondagen är alltid på samma frekvens
oavsett hur fort vi springer




Prosa av Max Poisé
Läst 232 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-06 18:23



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Vad är det egentligen vi vill nå med detta? Någon slags bekräftelse, "ge mig ett ben så tuggar jag vidare" .
2016-03-06

  soligajag_1 VIP
Vi vill så gärna springa åt rätt håll, kämpa för den rätta kontentan men
till slut hinner fantomen ifatt oss. .
2016-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé