Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett ord ända till...



DU!
Världen!




Fri vers (Prosapoesi) av mike irow
Läst 297 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2016-03-07 12:01



Bookmark and Share


  prinscess VIP
så bra fångat
2016-03-15

  Rise Little One
Ett underbart sätt att formulera dina tankar! ... kort och koncis så att säga!
2016-03-14

  StinaJ VIP
Två ord som väcker många tankar och inger hopp

2016-03-13

  nicol neli
älskar...fånget...
2016-03-13

  Goraxy 89 Orion VIP
Jag tänker mig att 'Världen är scenen med kulisserna - eller Duken, om det är en målning där 'DU framträder livslevande. 'DUet är här det centrala men behöver 'Världen för att förverkligas för en iakttagare !
2016-03-07

  Bibbi VIP
Gillar.
2016-03-07

    ej medlem längre
Det behövs inte många ord för att förmedla en känsla.
2016-03-07

    ej medlem längre
Med några få ord väcker du känslor i dikten. Gillar ditt sätt att skriva på.
Mvh annokas
2016-03-07

  KYREUS of Sweden
= vi
2016-03-07
  > Nästa text
< Föregående

mike irow
mike irow