Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välja morgondag

Inom mig växer känslan av frihet
när tystnaden lägger sig
Det tycks vara nyfunnen djärvhet
en känsla av tid för mig

Det är nu dags att finna vägen
till en andra morgondag
Där min dröm är mer än sägen
som närt hopp till mitt jag

Jag vandrar mot skog och mark
och doftande blomsteräng
Blott av naturen förblir jag stark
mer än en gammal gamäng

Ty i sanning är för mig Sarons dal
med dess liljor och skönhet
Lika nära i mitt hjärtas egna val
som soluppgång så konkret

Vi är våra val i vår egen samtid
vi väljer vår morgondag
Det går att finna lycka och frid
om man känner sitt jag




Bunden vers (Rim) av Skaldafnord VIP
Läst 435 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-08 20:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skaldafnord VIP