Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poliser försvinner

Det finns ingen ende
på dårskapen som pågår
att stänga polisstationer
och spara in på poliser
visar klart och tydligt på
att styrande har tappat förstånd!
poliser lämnar också sina tjänster
på grund av att de är trötta på
hur de blir behandlade!
något är FEL i Sverige
rättssystemet fungerar inte
människor känner sig otrygga
säkerheten plockas bort
snart har vi total laglöshet
känns som det redan är...
det har blivit farligare
att leva bo i högan nord
öppnade gränser har tillåtit
kriminella beträda svensk jord!



mare







Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-03-09 12:10



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
ja det börjar se riktigt illa ut
att dra ned på poliser i detta akuta samhällsläge som är på väg att etablera sig, med allt vad det kan innebära, är det inte långt kvar till att var man och kvinna behöver finna eget skydd, då poliserna saknar resurser
vad har vi för regeringar som ej ser allvaret i detta? Bra skrivet mare.
2016-03-10

  Larz Gustafsson VIP
Absolut.
Det borde finnas fotpatrullerande kvarterspoliser som fordom.
Polismakten är en av de sista institutionerna man ska dra in på.
2016-03-09

  M M Mannheim VIP
Vi är på väg neråt.......mot slutet! När ska politikerna och PK samhället fatta. De släpper allt för att vinna en viss grupps sympatier. Det skrivs mycket om en totalt nederlag för lag och rätt i Mexiko! Men de hyllar det i Sverige!
2016-03-09

  Bibbi VIP
Sannerligen är det så och de flesta sover en djup Törnrosasömn:-(
2016-03-09
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP