Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om natten

Om natten när jag vaknar
ty tystnaden är all
Är det dig jag saknar
när frånvaron känns kall

Fönstret dansar av droppar
som kräver sin tribut
Lika flyktiga som kroppar
Som gick från samman till slut

Takpannorna knakar i vinden
och sliter på varandra
Utanför rör sig ännu linden
Förr ensam nu med andra

Jag ser spindeln i taket
som ej söker nattens ro
I mörkret blir allt mer naket
Man vet ej vad man skall tro




Bunden vers (Rim) av Skaldafnord VIP
Läst 338 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-09 20:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så vacker!
2016-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Skaldafnord VIP