Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur man kan välja att agera på mobbning och försöka låta bli att påverkas av orden som sägs.


Ordsortering och mobbstädning

hå, hå, hå
hån
mobb, mobb
mobbning
orden landar

som dammkorn
på mina axlar

jag nyser då och då
....alltför allergisk
mot mobbning och hån

nya dammtussar
(mobbning i nuet)
från världens hörn
det är som gammal
skåpmat från förr
(upplevt mobbning förr
alltså ingen ny upplevese)

sånt slänger jag
i komposten
som en bör
med möglig mat
(=att försöka sålla bort
och inte påverkas av
andras elakhet.)

jag sorterar
(läs:Jag skriver)
det enkelt (med enkla ord)
därför att (därför att)

jag tror (jag tror på)

po eter
-winning

(=På återvinning)

ja, så att man förstår
hur världen bevaras
intakt med växthus
-effekt och all det där

så.

(Ja, så att man förstår hur människor inte behöver såras av andras påverkan. Utan få växa tillsammans med andra människor.)















Fri vers (Spoken word/Slam) av Miah Michele Wirén
Läst 270 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-03-10 22:13



Bookmark and Share


  S-E Forslin/same
Andras skam får de själva bära, inte den drabbade av mobbning och elakheter!
2016-03-14

  Miah Michele Wirén
Tack så mycket Maximilian :)
2016-03-12

    ej medlem längre
Tumme upp : )

2016-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Miah Michele Wirén
Miah Michele Wirén