Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

52 år, bästa åldern






det är försent för mig att vara kvick
det är försent för mig att bli påläst
det är försent för mig att bli någon att räkna med
det är försent för mig att få en pension som det går att leva livet på
det är försent för mig att bli sosse, präst, psykolog, ideolog
det är försent för mig att få krama ett par fasta bröst, om jag inte betalar för det
det är försent för mig att börja leva på mamma, av hennes mat, i hennes hem
det är försent för mig att göra pappa stolt
det är försent för mig att bli gladare, att bli en annan, att börja skratta högt
det är frösent för mig att bli en innovatör, en entusiasmerande person, en högpresterande människa, en cool utan sprit, bli ingenjör
det är försent för mig att bli en framåt snubbe
det här frösent för mig att bli en tränad!
försent för hus och trapp

Men jag kan ännu få sockret bli tokig på riktigt
börja säga hejsan
vispa runt
böga mig






Fri vers av Per Teofilusson
Läst 312 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-11 19:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Per Teofilusson
Per Teofilusson