Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

läka

det är så självklart att min egenhet vandrar förbi
och lovar frihet åt mitt återvändande,
är inte mer än bilden
inte heller bortom

ge mig de brutna vingarna
och jag ska läka de enda frånvarande
själarna som omger demonerna kring oss

vi är inte större än verkligheten
inte heller mindre än fantasin,
men vi finns på vår udde
där vi skapar mirakel för varje fri sekund

ge mig ett enda skäl att vandra,
så är mina tusen mil ett faktum
och jag ska fångas av vår natt som snart blir dag

det är så självklart
att livet läker och historien får oss att välja
den väg som hittar kartan hem
och sköljer bort de sista stegen på sanden
av de vågor skapades av oss




Prosa av Max Poisé
Läst 202 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-03-11 20:50



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Jag tycker om att läsa en dikt som denna, om livet, då tankarna får vandra fritt och fundera på vad orden betyder för mig...
2016-03-13

    ej medlem längre
Vemodsfint!
2016-03-12

  Rise Little One
Livet är så skört men man vill ändå göra det bästa av det man har...
2016-03-11

  Gisela Nordell
en vemodig dikt som också är fylld med hopp
just diskrepansen ger mig luft under vingarna och får mig att vandra på stranden
2016-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé