Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värdefull

har ramlat länge nu
och faller genom dimma
innan mark når min kropp och smälter hud

fått så lite att minnas
men det lilla jag har håller
jag krampaktigt med kalla händer

har ramlat länge nu
och faller genom syra
som bränner att hettan kyler

fått så lite att känna
men det lilla jag har
skapar nya världar

har ramlat länge nu
och faller genom jord
som får själen att förmultna

fått så lite att drömma
men det lilla jag har
är det värdefullaste i mitt liv




Prosa av Max Poisé
Läst 204 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-03-12 08:44



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Så sant...det är viktigt att hålla kvar det värdefulla man har, även om det är lite...
2016-03-13

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra text om att vända livet efter fallet. Älska det som finns kvar och låta det växa.
2016-03-12

    ej medlem längre
Hm, autocorrecten gör fel, kanonbra ska det stå!
2016-03-12

    ej medlem längre
Känslor!
2016-03-12

  Gisela Nordell
känslan förmedlas mig att det är lite skönt att ramla och falla, se varthän det bär, in i nya drömmar, som i ett kalejdoskop skapas nya livsmönster att utgå från, det gamla är förlorat men möjligheten öppnas till nya större drömmar.Fint förmedlat!
2016-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé