Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

alkoholHALT

Den sista droppen
flyktade flaskan
Då skakade kroppen
ur elden i askan

Ty nu fanns inget val
vinna eller försvinna
I helvetets alla kval
skulle själen hinna

Ta ett steg tillbaka
och söka bättre väg
Händerna skaka
en utmaning en utväg




Bunden vers (Rim) av Skaldafnord VIP
Läst 369 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-03-12 21:29



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Skalden lever tack och lov! Snyggt! Tack!
2016-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Skaldafnord VIP