Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnadens ljud doftar blom



Dimman...
varsamt lyfter upp sin hand
från kustens tak och hus

Utan att förlora
sina konturer
             och riktning -

förbereder vi oss
till den här   stunden
           väl ?...
             vilken väg?...

Vart det bär... får vi se

tystnadens ljud
doftar blom
och ropar på sin äng...
och glömskan?...
ropar under vattnet
gurglande där

de kämpar sig tillbaka...
till rättvisans ikon,
över vita bruset   upp...
över Rubicon...
för att finna

oss själva

Och minnena är regnbågar.




Fri vers (Prosapoesi) av mike irow
Läst 610 gånger och applåderad av 35 personer
Publicerad 2016-03-13 02:36



Bookmark and Share


  Luciana Pascual
"...förbereder vi oss
till den här stunden
väl ?...
vilken väg?...

Vart det bär... får vi se...".....
medan läser jag din poesi...tack Mike Irow!!
2016-06-12

  Ninananonia VIP
Stämningsfullt och fint.
2016-04-28

  Karina"Kia"
Djärvt historiskt ordval!

Vackert vågspel,bra skrivet!
2016-03-23

  Åse Tropp VIP
Ord och bilder i fokus! Berörde
2016-03-17

  aol
Din poesi skapar så vackra bilder som kommer till mej
2016-03-16

  louisegirl
Oerhört vackert, mjuka färgrika bilder ritas upp
2016-03-15

  prinscess VIP
så vackert
2016-03-15

    ej medlem längre
Vackert skaldat.

"Och minnena är regnbågar."

Ja, varför inte?
2016-03-15

  Anoo Niskanen VIP
"tystnadens ljud
doftar blom" Briljant formulering!
2016-03-15

  Bibbi VIP
Så njutbart vackert.
2016-03-15

    ej medlem längre
Underbara vackra bilder du förmedlar i ett skönt strömmande ordflöde!
2016-03-14

  StinaJ VIP
Vackra blider målas upp inom mig av din poetiska penna. Fint.
2016-03-13

  Lena Själsöga Keijser
din stämma är
mycket vacker
2016-03-13

    ej medlem längre
Fint skrivet! Tycker mycket om strofen
"Utan att förlora
sina konturer
och riktning -"
2016-03-13

  Marita Ohlquist VIP
Texten är som en gobeläng, många fina inslag i varpen!
Läser, tänker och känner.
2016-03-13

    ej medlem längre
Här finns en stämning och en underton i orden som berusar ett poethjärta.
2016-03-13

  Fred Linz
Vacker ifrån inledning till det sprakande slutet, snyggt skrivet, fint bildspråk
2016-03-13

  Gisela Nordell
fina bilder skapas
2016-03-13

  nicol neli
gillar skarpt metaforer....de präntar
sig mjuk i "minnena är..."...."tystnadens ljud doftar blom...
2016-03-13
  > Nästa text
< Föregående

mike irow
mike irow