Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den som står mig närmast

du är mig lika nära
som en pulsåder
på min hals
du känner mig
in i minsta cell
du kan beskriva
varenda atom
som bygger upp
min gestalt
du vilar i min skugga
vilken du också är

mina hjärtslag
är synkroniserade
med universum


mina tårar
är salta
som de djupa
världshav
som fött livet
i skapelsens
gryning
och det är nu
de faller
från mina ögons
djup




Fri vers av Jess81
Läst 259 gånger
Publicerad 2006-05-01 22:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jess81