Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eget foto den 12/3-16


Knoppar

 

 

Nu tittar dom opp

knopp efter knopp

i soliga backar

härligt, jag tackar

våren den ler

blåsippor jag ser

bland torra grenar och blad

det gör mig så jätteglad.

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av ResenärGenomLivet VIP
Läst 663 gånger och applåderad av 36 personer
Publicerad 2016-03-13 10:03



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Fin...
2016-03-29

  Rise Little One
Man känner verkligen glädje genom dina ord <3
2016-03-22

    Birgersdotter VIP
Väldigt vårligt vårfint!
2016-03-22

  Bo Himmelsbåge
Härligt med de första vårtecknen!
Fint skrivet!

2016-03-18

    Dan Myrbeck
Ju fler vårdikter,
desto bättre
vårutsikter!
2016-03-15

  louisegirl
Å vilken glädjande härlig dikt...
Underbar!
2016-03-15

  StinaJ VIP
Livsglädje.
2016-03-15

  WyS VIP
Härlig vår serenad!
2016-03-15

  mike irow
vacker....minst sagt...
2016-03-15

  Fem hjärtan VIP
Underbar vårglädje i din fina dikt !
2016-03-14

  ULJO
Glädjespritter i dina ord
2016-03-14

    ej medlem längre
Fint rim, gott när himmelen är blå och dessa tittar fram dock ännu få:)
2016-03-14

  Heikki Hellman
Det är ofta svårt att hänga med vid vårens pånyttfödelse, jag hoppas att det en gång skulle helt enkelt stanna upp för en längre beundrans stund!
2016-03-14

  anits VIP
Underbart! Här dröjer det ett tid innan
vi får njuta av vår blommorna.
2016-03-14

  Olof Lagerhorn VIP
Blir faktiskt lite yr i knoppen av dina sköna ord om att våren är på väg!
Fint och efterlängtat foto.
2016-03-13

    Elisabeth Nilsson VIP
Vårvackert faller dina ord i fina rim.
2016-03-13

  Chawa VIP
Luftigt, glatt och lätt i rim och komposition! Blir glad av dina vårliga ord! Härligt!
2016-03-13

    Max Poisé
Ops! Du bor nog en aning mer söderut än min misstänker jag :-)
2016-03-13

    ej medlem längre
Åhh...ljuvligt att hitta den första lilla blåsippan!
2016-03-13

  Siggesdotter
Tack för den - Jag blev också glad!
Fint rim och innehåll i sin korthet!
2016-03-13

  soligajag_1 VIP
Åhh . . Vilken härlig grönskande poesi om våren som är på intåg!! Gillar!
2016-03-13

  Bibbi VIP
Underbart.
2016-03-13

    ej medlem längre
Varje ålder, varje år
glädjas stort åt den skira vår
som bjuder oss att lapa sol
glömma all den snö från fjol
2016-03-13

  Eva Helene VIP
Oj, redan! Tack för att jag får ta del!
2016-03-13

    ej medlem längre
Härliga vårrim och soliga känslor!
2016-03-13

  Marianne Räf
Härligt rimmat i tidig vår!
2016-03-13

  överlevaren VIP
Ja det är härligt, fint ordat!
2016-03-13

  Marita Ohlquist VIP
Jaa!!
Underbar text och bild som väcker vårkänslor!
2016-03-13

  Niliboy
här får vi nog vänta till solen gjort sitt i april å maj, men visst är knopparna härliga att se.
2016-03-13

    ej medlem längre
Så ljuvligt skrivet!


2016-03-13
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet VIP