Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmer att jag dör


Bort till inget där allt blir som vanligt
Så saliga och intetsägande svar var det som aldrig fick blomma ut och vara
Framförallt ifred och hel i det man kallar sig själv
Det som kommer flyta ut från ögonvråns räckvidd
Eller rentav explodera upp i eld

Hur som så dröms det fastän viljan är borta




Fri vers av Andreas db Gustafsson
Läst 217 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-13 20:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas db Gustafsson
Andreas db Gustafsson