Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(e)-2012


Den destruktiva poetens bekännelse

montera ned min jord
släng den i källsorteringen
kompostera mina förbrukade ord
ändra på vokabulärhanteringen

förträng min uppenbarelse
släng den med förbrukade själar
jag är en evig villfarelse
dussinet av bokstavsträlar

så, montera ned min jord
montera den bit för bit
har utfört ett självmord
och orddrunknat i sprit

rådgjort med historiens svar
och sett mig själv förgöras
resultatet tydligt och klart
ty jag skall oundvikligen förstöras

montera ned min jord
svärta mina vyer och spår
placera mig på sidobord
låt orden rinna ut från sår

mina ord har skapat krig
mina tankar varit orena
skapat strid, efter strid
och straffat de alena

elitism har förgjort min värld
ty där ensamt nu regerar
jag är min destruktiva härd
där jag ensamt nu agerar

förträng min besudlade själ
låt mig inte skada mer med ord
jag har nu utryckt mitt farväl
så...montera ned min jord.




Bunden vers (Rim) av Max Poisé
Läst 328 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-03-14 11:08



Bookmark and Share


  chrissie
Det ligger ändock en del trygghet i dina tunga ord...trots allt fortfarande ordens mästare!
2016-03-15

  aol
Tänkvärt och djupt berörande skaldat
2016-03-14

  Yrre VIP
Nej men, varför då, när man kan ströva omkring på den, äta dina bokstäver och må gott?
2016-03-14

  Nellie629
gillar
2016-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé