Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Friheten är under massiv attack anhängare finns lite varstans!


Frihetens röst ekar högre!

Våldets människor bråkar
då något går emot
de tål inte motstånd
är så full av hat och hot
de gillar inte frihet
bara diktatur skriven not
de ska motarbetas
känna av tuff motståndsfot
deras hjärtan är infekterat
kommunismen förgiftat dem
"är som vilsna får i natten
har ej ännu hittat hem"
de tål inte olikheter
de tål inte frihetsröst
då skriker de och gapar
tar sats ifrån sitt bröst!
så tydligt och så klart
visar de upp sitt fula sätt
beter sig som de tror
att det är de som alltid har rätt!
kampen om friheten fortsätter
höjda röster hörs alltmer
alla har rätt att få säga
vad de hör och vad de ser!




mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-14 11:43



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Och ursprunget är INTE den romersk-katolska kyrkan utan den urkristna församlingen som skildras i Apostlagärningarna.
2016-03-14

  M M Mannheim VIP
De flesta ismer liksom religioner är bra i början i sitt ursprung. Det stämmer lika mycket för kommunismen som kristendomen.
I allra första början så går kristenheten och kommunismen hand i hand! Sen har utövare förstört dem båda.
Sök i ursprunget och gå vidare från det.
2016-03-14

  Bibbi VIP
Väl fångat.
2016-03-14
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP