Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det går att höra ensamhet...


Ensamvargen

En gammal varg dansar
under bergets skugga
en långsam, sorglig vals.
Ett, två, tre...ett, två, tre...

Men plötsligt står han stilla.
Ett rop som sakta växt i honom
bryter fram.

Det är ensamljudet,
det låter så från varg.
Och även inuti en människa
finns samma ljud,
ensamhetens läte.




Fri vers av Dionysius
Läst 455 gånger
Publicerad 2006-05-01 23:55



Bookmark and Share


    Jess81
oj, den här tyckte jag om. Stark men sorglig på något vis.
2006-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Dionysius
Dionysius