Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
recycling...


Tillbaka

sedan, är plötsligt nu



Förödelsen



gav upphov



till



återuppståndelse



Såg solen bakom trädtopparna

Blek närvaro av silat ljus

Liten strimma

gav kraft



Gamla ord

i ny skepnad

gav mig mod att känna,,,


vad som än händer
är mitt hem i min kropp

vart jag än är,,
är jag hemma


Ro






Fri vers av chrissie
Läst 257 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-03-15 09:02



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Berör
2016-03-21

  Lars Hedlin
Gillar väldigt mycket :)
2016-03-15

  Marita Ohlquist VIP
Från mörker till ljus!
2016-03-15

  Solstrale VIP
Så är det! Kroppen är vårt hem, hemma här med handen mot mitt bröst, hemma i hjärtligt återseende, spegelbilden förundran över att finnas till! Skulle inte kunnat uttryckt det bättre själv! Tack!
2016-03-15

  mike irow
TYCKEROM!!!!!!!!!!
2016-03-15

    Max Poisé
Härligt att se "gamla" "ansikten" här, blev själv återuppstånden för någon månad sedan efter mer eller mindre nära två års frånvaro.
Jäkligt kompetent text med många bottnar. Gillar att läsa den.
2016-03-15
  > Nästa text
< Föregående

chrissie
chrissie