Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alltid att leva

sagan har ett slut sa alla,
vi finns inte mer bakom tidsslutet
men jag vet att de ha fel
för vi kommer alltid leva,

även när trädkronorna dör och
då vulkanerna slutar spruta magma,
vi kommer alltid leva,
förbi grundlagarna och bortom återuppståndelsen,

tiden har ett slut sa alla,
då vi ska begravas och förmultna,
men jag vet att de har fel
för vi kommer leva i evighet,

även när regnet en gång för alla upphört,
då gravitationen tar slut och Universum tar sitt sista andetag,
vi kommer alltid att finnas,
oavsett världar och dimensioner,

allt har sitt slut sa alla,
då alltet återställs till ett ingenting,
men jag vet att de har fel,
för vi är förutan ålderdomen,

även när allt slutar för att börja om,
då solljuset slocknar och kylan sprider sig,
kommer vi alltid existera,
oavsett om vakuum och ingenting tar över

de säger att jag har fel,
de menar att jag är naiv
och ingenting förstår,

men det spelar ingen roll
för vi kommer alltid att leva.

Sa alla.






Prosa av Max Poisé
Läst 164 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-03-15 20:27



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
intressant text, och budskapet tror jag med på, som att andens universum är ett och den fysiska världen förändras och kulturer går under och nya kommer men i den världen står allt stilla och vi är betraktare och medskapare.
2016-03-15

  Rise Little One
Ingen aning om din tes fungerar på riktigt men troende är något magiskt verkligen!
2016-03-15

  Daniela I
Fin!
2016-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé