Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avsked

varthän tar synen
då nästippen efter nattens våta nederbörd droppar
av kalla pärlor, fastnar på min kind
närheten påtvingas av vilsna yster, tradition
är du kommen, därigenom
blev din natt avslagna berusningar
odören av tomtefar hickar flämtande
åt flickebarnets varma stjärt på feta låret
begravdes förväntningar
små




Fri vers av Laijza
Läst 253 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-25 16:35



Bookmark and Share


    Göte Holmlund
kalla pärlor, fastnar på min kind ...vilken underbar bild
2007-12-25

  Jer
Det gäller att tro...
på tomtefantasin.
2007-12-25

  © anakreon VIP
Hur gärna hade jag inte
velat undgå att beröras
av denna text, och veta
att den skildrar en verklighet
som delas av många.
Carl-Erik
2007-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Laijza
Laijza

Mina favoriter
kökskärlek
Genklang