Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kärlek med förhinder.


Från mars till juli.

Jag träffade en kvinna på en busshållplats
hennes ögon var vackra hennes tänder som strass
jag talade med henne jag sökte kontakt
en man hotade med mig med stryk i en annan trakt.

Hon var lessen och trött ensam jag log i tröstens namn
erbjöd mig min famn frågade om ort o namn hon bara
försvann.

Jag gav en kvinna kram i sorgens stund
fader hotade mig med gevär och hund
jag blev rädd sov inte en stund.

Björkarna slog ut man ville bara ut
en kvinna hade matkassar utan slut
jag bar dom till hennes dörr
men hotades av granne med ord
jag hört förr.

En polisbil stannade jag blev inkallad till förhör
om varför jag kvinnor stör
jag vågar ej längre möta blickar som man på gatan gör.

Jag går aldrig ut tröstar mig med systemets produkt
får aldrig smaka kärlekens frukt.




Bunden vers av kardman
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-18 09:58



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Snart räcker det med att man andas för högt eller har fel färg på byxorna.
2016-03-27
  > Nästa text
< Föregående

kardman
kardman