Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
livstrött.


Renaste källan.

Större delen av mitt vuxna liv
jag sökt en källa med förunderligt vatten
skall drickas om natten.
Kärlekens vind sveper hela tiden över källan
den drickandes öde är varmt och säkert.

Jag ständigt sökt den men mina fötter blöder
min syn blivit dålig natt synen noll.
Jag sätter mig ner vid trädets rot
väntar på den eviga vilan
i en kall och oförsonlig Värld.

Äntligen är sökandes tid över
jag är på väg till mitt sista
varma hem utkastad och fattig
jag finns snart icke mer.




Fri vers av kardman
Läst 440 gånger
Publicerad 2017-11-04 16:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kardman
kardman