Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
saknad.


Jag kunde ej ana.

Visst trodde jag det smärta ett tag
när du gick ifrån mig
men ej att livet blev en vandring i mörker var natt och dag.
Jag tänkte att man finner någon ann
men min kärlek till dig var så stark och sann
samt fysiskt att det gjorde ont i min kropp.

För dig var jag bara en bekant som du lämnade åt döden
och nära var det hjärtat stannade men man fick igång det igen
till vilken nytta minnena finns kvar.





Fri vers av kardman
Läst 288 gånger
Publicerad 2017-12-13 11:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kardman
kardman