Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I tiden


Har du syndat mitt barn.

Det har setts tre Ryttare nere vid stranden
en skakning går genom kroppen och handen.
av fruktan talar tiden igen
det var länge sedan man såg dom tillsammans
innan alltid en och en.


Den på den vita är moderat
han på den bruna är Nazist
den svarta bär en Sverige demokrat så klart.

Har du syndat mitt lilla barn
du som knappt känt livets garn.

De har träffats i Hemlighet
men att dom tyckt samma
många vet Psykopater skålar leende
men känslolöst i mänsklighetens höst.

Denna gång är det ej Moses
Jesus David som skall motas i Grind
men det är samma vind.

Snart skall vi alla i läger
och lära oss veta hut
en dårars onani utan slut.

Har du syndat mitt lilla barn
som knappt känt livets garn.




Bunden vers av kardman
Läst 314 gånger
Publicerad 2017-10-16 09:42



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det kan knappast vara Gud som givit dig denna besynnerliga tolkning av ryttarna i Uppenbarelseboken.
Dessutom är de fyra till antalet.

Vem är Moses Jesus David?
Moses David var ledare för den besynnerliga rörelsen Guds Barn/Familjen (som också hade egendomliga bibeltolkningar...)

Jesus är Gud, och Honom har de flesta svenskarna - inklusive Svenska Kyrkan - motat i grind för längesedan.

Kom dessutom i håg att Bibeln klart och tydligt talar om att ALLA har syndat (Romarbrevet 3) och att kärlekens apostel Johannes skrev, att om vi säger att vi inte syndat så ljuger vi. Vi gör dessutom Gud till en lögnare.
2017-10-16
  > Nästa text
< Föregående

kardman
kardman