Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
döden.


Varför dom.

Varför rycks dom bort så tidigt i livet
dom med de godaste förutsattser och budskap.

Vill Gud ta dom hem tidigare till Paradiset
lämnar oss med saknad

Är det en maning att älska medans livet är här
att stå för det goda kämpa nu och här för en bättre Värld
En varning att inte ondskan skall ta över.

Ja vår tid är nu.




Fri vers av kardman
Läst 431 gånger
Publicerad 2017-11-19 09:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kardman
kardman