Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
närtid.


Vet du vem dom snackat med.

Vet du vem han snackade med på fiket
en Kommunist de vanliga tricket

Vet du vem han snackade med i korv-kön
den röde regisörn.

Det sägs han umgås med grannen
den Socialistiska redaktörn.

Han köper tidning av uteliggare
när han fått lön.

Vi skall se till att det aset blir av med sitt jobb
sen har han flinat färdigt denne röde snobb.

Vi kan ju inte anklaga honom för att vara Kommunist
luktar USA på femtiotal unket och trist.

Jag känner en av hans Kvinnliga kollegor
hon kan anklaga honom för sexuella trakasserier
en anklagelse som kan sträcka sig tillbaks Ervin liga tider

Ingen rättegång ingen lismande advokat
allt är klappat och klart
när man är företagsam och smart.







Bunden vers av kardman
Läst 522 gånger
Publicerad 2017-11-23 11:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kardman
kardman