Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tanke.


Ärade fröken.

Ärade fröken förlåt jag stör
mitt ärende jag nu framför.
I min hand jag har tvenne dokument
ett till er och ett till mig.

Jag har känt er en kortare tid
er charm ger mig sådan frid
er kropp mina lustar väcker
jag blir kåt ni är läcker.

Dock tiden kräver samtycke till kärleks akt
kan jag få er underskrift tack
bli ej nu arg och lack
skriver ni under ger jag er ett evigt tack.

Visst kan jag bli bög eller trannsa
men jag känner inte för män
eller i kvinno- kläder flamsa.

Har varit i Köpenhamn och betalat för knull
känslolöst hon sa jag var full
pengar till Knark var hennes syfte
jag snabbt från sängen lyfte.

En tid av Feministisk Dumhet
med pedofiler och annan perversitet
enligt naturen har män starkare sexualitet
men nu skall man hängas ut på nätet.

Länge leve kärleken ärade fröken
skriv under
så ni får ta mig på Löken.






Bunden vers av kardman
Läst 465 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-10-18 10:56



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
haha mycket roande text, dock med allvarlig underton.
2017-10-18
  > Nästa text
< Föregående

kardman
kardman