Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nytt väcks åter till liv

Livet har åter vänt blad
ett nytt kapitel
med flödande ljus
strömmande toner i dur
glädjens hoppfulla sång
helt gratis att lyssna på
älskade vackraste fåglar
ur kylig grå mark
pressar sig färgklickar ut
älskade vackra små blommor
frusna människosjälar
fylls av tinande värme
det sjuder porlar sjunger
nytt väcks åter till liv



mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-18 10:24



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Härligt.
2016-03-18

  Larz Gustafsson VIP
En fascinerande och underbar tid.

2016-03-18
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP