Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Denna midvinternatt




Medan snön tyngde på
de saligas ängderklockor
slog det tolvte slaget
 
denna midvinternatt : vargar ylade
för mig   för månen
för mig, för månen

min stackars själ
för dit ner igen

rytande demoner




Fri vers (Prosapoesi) av mike irow
Läst 272 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-03-18 12:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Starkt och magiska dunkla bilder växer fram i nattens ångest!
2016-03-20

  StinaJ VIP
Bra. Jag ser det bottenlösa i nattens ånger.
2016-03-20

    ej medlem längre
Stämningen är som en mardröm...
2016-03-18

    ej medlem längre
Fint skaldat!

"denna midvinternatt : vargar ylade
för mig för månen
för mig, för månen"

Snyggt med upprepningen där.
2016-03-18

  nicol neli
rysning öppnar för fantasi...
fin skrivet!
2016-03-18
  > Nästa text
< Föregående

mike irow
mike irow