Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

människoskal.


ibland är allt som är jag
ett skal
ett läckande såll
av en människa


jag söker strimman mellan träden
roten ur asfalten

jag vandrar framåt uppåt
har deklarerat stämplat kortet fyllt min kvot


men jorden är så kall
den känner inte mig
och jag har ingen plats

annat än i orden




Fri vers (Fri form) av Tove Meyer VIP
Läst 579 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2016-03-18 12:49



Bookmark and Share


  Hestia VIP
Vackert. Väcker en bottenlös längtan
2016-05-16

  Schackpoeten VIP
Mycket bra gillar lite extra slutraderna ( de sista fyra raderna)
2016-05-14

  Änglaögon
Känslosamt avskalat men väldigt vackert.
2016-04-01

  Peter G VIP
avskalat. vackert.
din text andas någon slags lugn desparation, en förtvivlad längtan efter plats och mening, efter trygghet.

2016-03-18

  Zandor
sensibelt... //Zandor
2016-03-18

  Respons VIP
Men plats i orden kan vara viktigt!
2016-03-18

  Respons VIP
Men plats i orden kan vara viktigt!
2016-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP