Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Och du skriver den inte


Det är min poesi

Andra hade gett upp längesedan
Vår självömkan har aldrig lyst starkare
Vår ångest har aldrig lyst klarare
Vårt hat har aldrig odlats bättre
Vårt liv har aldrig kommit ikapp
Vi står kvar på samma ruta
Vi är poeter. Äckliga, slämmiga konstnärssjälar
Som bor under varsin sten med pennan i hand

Jag skriver numer via mobiltelefon vilket gör mig så jävla bra. Så jävla het.

Vi står ingen nära nånsin
Ingen annan oss själva
Jag står mig själv närmast
Jag är gud.

Allt roligt är i det fördolda
Jag är äldre än jag var förr
Jag är mer jag än du

Jag är hemsk. Men det är du med.




Fri vers (Fri form) av Lenmac
Läst 330 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-18 18:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lenmac
Lenmac