Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stora ord.


Hemfärd

Stora ord
Ganska få
Men ändå stora
Sätter sig fast
Och bildar så tumörer av kärlek
Som sprider sig och bildar oaser

Oaser av kärlek som dränker hela mänskligheten

Stora ord
Dumma känslor
Som kommer och förstör allt levande
Du som lever är den som kan andas själv
Resten får dö

Galningen på taket skjuter blommor på alla som låtsas leva




Fri vers (Fri form) av Lenmac
Läst 253 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-18 21:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lenmac
Lenmac