Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Politikerna har kört landet i avgrundens hål!


Sexattackerna våldtäkterna fortsätter

Mitt lilla fosterland Sweden
är ockuperat utav våldsfolk
det är under stor attack!
aldrig i min vildaste fantasi
trodde jag att det som nu pågår
av sexpåhopp våldtäkter
hotfulla överfall på oskyldiga
skulle komma att bli vardagsmat!
känns verkligen som om
det vore krig i det FÖRUT
så fridsamma tryggare
säkrare lugnare gladare Sweden
helvetet eskalerar för var dag som går
politikerna massor av pengar får!
de kör över folk som ej på dem vill höra
har lagt in högre växel, fortsätter att störa!
de ska inte få tysta min starka röst
ju mer motstånd, ju högre volym
ur mitt bröst!



mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-19 11:24



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Våldtäktsmän ska - oavsett etniskt ursprung - pryglas offentligt.
Och NEJ, alla ni politiskt korrekta offer, jag skriver INTE detta i affekt och jag skämtar heller inte, som ni i ert önsketänkande skulle vilja att jag gjorde.
2016-03-19
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP