Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett porträtt av kvinnan som är en källa


Där är du... kvinnan
du är
världens gudomligaste källa
skriver ut
och målar i...kärlek
skulpterar rymden i
mitt arma bröst
 
av dina penseldrag
är den månljusa
gryningen där ugglorna
parar sig
under hjärtats slagfält,
stjärnorna rör sig i höjden
och lönnlöv
flöt på vattnet

där är du...kvinnan
du är
sommarens lagerbärsblad
som föll genom den 
långa rymden
dina ord är silkes guld
broderad notskrift
och svanar svävande
ifrån vinden

där är du...kvinnan
du är
en oslipad sten
med röda skriftet i
en dödlig själ i sin odödliga
kropp i mitt arma
arma bröst


 




Fri vers (Prosapoesi) av mike irow
Läst 374 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2016-03-19 11:11



Bookmark and Share


  Luciana Pascual
Kärlek "över kristallskål"!!
2016-03-31

  Bibbi VIP
Så väl fångat.
2016-03-23

  Minona
Där är du kvinnan..
skulpterar rymden i
mitt arma bröst
Jag älskar, älskar det!

2016-03-21

  StinaJ VIP
Vackert ! Vilken fin hyllning till kärleken och kvinnan.
2016-03-20

  Solstrale VIP
Verkligen underbart skrivet! Tack!
2016-03-20

    ej medlem längre
Sensuellt, vackert, njutbart!
2016-03-20

  Alysse VIP
Ljuvligt vackert!
2016-03-20

  Fred Linz
Om jag kunde skriva om kärlek, kvinnor
Och längtan , skulle jag vilja ha skrivit dessa rader
2016-03-19

  louisegirl
Dina ordflätor är som vackraste gobeläng
2016-03-19

  DominiQueen
Så vackert..
2016-03-19

  Goraxy 89 Orion VIP
Ja - Jag fattade innebörden - BRA !
2016-03-19

    ej medlem längre
En underbar kärleksdikt, helt fri från "slisk". Skönt!
2016-03-19

    ej medlem längre
Vacker dikt om kärlek
Mvh annokas
2016-03-19

  nicol neli
en diamand dikt
en oslipad dröm
och därför vackrare
2016-03-19

    ej medlem längre
Ord av gränslös kärlek....läser och njuter.
2016-03-19
  > Nästa text
< Föregående

mike irow
mike irow