Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag är folkets demonstration

Inspirerande och befriande
att folk gör sin röst hörd!
önskar jag var där och med
jag blir av hjärtat rörd!
måste stå upp för frihet
och för sann demokrati!
vänsterfolket det hatar
motståndare till ordet: fri!



mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-19 13:53



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
En bekant som var där sa att han kan inte ha varit där när han läste om hur det varit i Dagens Nyheter!
Och journalist från Expo vägrade svara på frågor och vände om och gick därifrån. Feg!
2016-03-19
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP