Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Utan att ramla


Att falla lätt

Kallt utan värme
Värme utan kylan
Det jag söker efter finns

Här.

Och här.

Kärlek utan handskar
Jobb utan lön
Kalv utan korv
Utanför

Ingen dansar här längre
Och det ger mig framtidstro




Fri vers av Lenmac
Läst 315 gånger
Publicerad 2016-03-19 17:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lenmac
Lenmac