Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Credo


Jag bekänner min trohet
tills min tro faller
så tunn är grenen
som håller den kvar

jag lämnar över mig
i dina händer
så länge du orkar
bära mitt jag

jag vittnar om
din eviga sanning
så länge jag ser den
lysa min dag




Fri vers av Anoo Niskanen VIP
Läst 433 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2016-03-19 17:38



Bookmark and Share


    carinamnm
Så fint beskrivet om tro och tvivel. Så tolkar jag den. Så känns den i mig.
2016-05-14

  ULJO
Tron på det goda hjälper själen att inte falla
2016-03-20

    ej medlem längre
Gillar texten!
2016-03-19

  Mattias Alveteg (Lavtege)
vackert skrivet
2016-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Anoo Niskanen
Anoo Niskanen VIP

Mina favoriter
de ryms i tystnaden
Rotlös