Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ensam fjäril


Varg

Gott

Småkrypen samlas kring mig
När jag ligger och gråter
I folksamlingen

Alla grät, ja samtliga i församlingen
Tillochmed prästen
När dom begravde oss
Vi som dog för rättvisan
Dom sista vargjägarna

Vi gav oss ut
Vargen skulle utrotas
En gång för alla

Inte kunde vi ana att dom kännde till vår plan
Dom hade beväpnat sig upp till tänderna
Och slaktade varenda en av oss

Det fanns en känsla av rättvisa
I vinternatten




Fri vers (Fri form) av Lenmac
Läst 297 gånger
Publicerad 2016-03-19 20:08



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Så det är rätt att utrota vargar?
2016-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Lenmac
Lenmac