Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En sång för Martin


Spårvagn

Varför skratta
När skrattet sätts i halsen
Av all skit

Pölar av blod
Längst stans sista spårvagn

Grevens skatt granskades igår
Greven fick ta hem alla pengarna igen
Det blev soppa till middag

Pölar av blod, pölar av blod
Pölar av blod, pölar av blod
Copy paste. Eftersom bara du kan skapa sann poesi.
Tillbaka efter lång natts färd mot sanning

Granskar du mig granskar jag dig
Det är så min frihet kommer tillbaks




Fri vers (Fri form) av Lenmac
Läst 323 gånger
Publicerad 2016-03-19 20:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lenmac
Lenmac