Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från ovan älg.


Hot

Yrsel

Golaren hängdes

Street smart men helt jävla dum

Du säljer allt du kan
Alla kan bli höga på det du har

Men stackars mig
Jag som tvingas med
I bilden du ger alla oss andra

Hatet finns
Men för lite kärlek

Jag gillar kärleken
Den gör mig hel
Och håller mig varm




Fri vers (Fri form) av Lenmac
Läst 301 gånger
Publicerad 2016-03-19 20:16



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag hatar langare.
2016-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Lenmac
Lenmac