Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kväll och en underbar stillhet

Kväll och en underbar stillhet
ett fönster står öppet
doft av vår smyger sig in
fyller mig med lycka
livet känns lättare skönare
inga tunga vinterkläder
nu väntar ljus och värme
och grönskande prakt
längtan gror växer för var dag
snart kommer ängens alla
blommor att lysa upp
kossorna vandra i hagen
och jag i skogens förtrollade värld
inom kan jag höra havets vågor
spela sin befriande musik
mina fötter kommer lämna avtryck
på strandens mjuka sand
mina tankar seglar iväg
mitt kvällskaffe väntar på mig
och min halvätna hallon och blåbärspaj
mitt hjärta kvittrar av glädje
precis som vårfåglarna
äntligen har vinden vänt!




mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-19 20:35



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Fint.
2016-03-20

  Larz Gustafsson VIP
"Det är min tur nu, vinden har vänt".
Äntligen slut på den töntiga vintern.

Jag har tänt alla lampor i lägenheten.
2016-03-19

  thyra
Härlig vårglädje!

2016-03-19
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP