Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina ögon

längtar efter att få se dig

mina händer längtar efter din hud

min kropp längtar efter dig

 en längtan som gör ont då jag vet att

det kanske inte blir så




Fri vers av Helene Månsson
Läst 192 gånger
Publicerad 2006-05-02 11:55



Bookmark and Share


  Clara-Fina
Sorgligt med klartänkt, samtidigt som man anar ett hopp.../ Clara-Fina
2006-05-02

  Yvonne Vigstrand
Att längta är jobbigt men hellre det och veta att det kanske blir något av det än att inte få känna alls....
Njut av livet!

Kram Yvonne
2006-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma