Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Huvudet före.


Saluhall

Kastar mig ut med huvudet före
In i glädjen, den jag så länge förkastat
Lasten är tung av mina minnen
Men det finns en tid för förståelse
Och en vilja att förlåta gamla synder

Jag har betalt
Men saker man sagt och gjort sätter spår
Du får betala i flera tusen år

Sårar du någon kommer du själv bli sårad
Det är oundvikligt

Men det vänder nu
Jag kan känna hur saker vänder
Jag har alltid försökt mitt bästa
Jag hade ofta goda intentioner

Men ibland sätter den mänskliga dumheten in
Tillfällen då du är fullständigt blind och iskall och förkastar alla andra omkring

Bilden var ju så stark
Bilden att det var ni och inte jag som var idioten.




Fri vers (Fri form) av Lenmac
Läst 247 gånger
Publicerad 2016-03-20 08:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lenmac
Lenmac