Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek vid första ögonkastet

Två par ögon möttes
ett vackert ögonblick
glädjen började sjunga
två hjärtan sade: klick

Bruna varma snygga
såg in i mina blå
det var för flera år sen
men minnena bestå

Kärleken kan komma
som en stormande vind
slå till med sådan styrka
ändå mild mot mjuka kind

Så aldrig går man säker
vet vad som hände med mig
utan man minst anar
kan kärleken drabba dig



mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-03-20 13:26



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Just så är det.
2016-03-21
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP