Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konsternation



Du har ingått
äktenskapet med en främling
och lever på löfte

men men till slut
tar du ändå ditt eget
kreditkort




Fri vers (Prosapoesi) av mike irow
Läst 310 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-03-20 15:28



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Tillståndet känns igen.
2016-03-23

    boban
fyndig...
2016-03-22

  Minona
Så kan det utvecka sig med äktenskapet, inte lätt
2016-03-21

  StinaJ VIP
Det som var bra i början blir så fel ändå. Vemodigt om detta att behöva ge upp.
2016-03-21

  Luciana Pascual
Till slut skilsmässa...den var jätte bra

2016-03-20

    ej medlem längre
Osäkra löften leder till svek...bäst att tro på sig själv.
2016-03-20

  nicol neli
många öppningar att betala
eller betala frön början istället
2016-03-20

  bumerang
Kan stämma in i många fall.

2016-03-20
  > Nästa text
< Föregående

mike irow
mike irow