Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sex haiku (part three)


1


Vattnets snyftande

sade Adjö! till sin källa -

himlen i vattnet.


2


Utsidan och insidan -

himlens tunna skin är vi

havets kalla hud.


3


I  dammen bor

stilla bergraset - viskande

om havets hästar


4


Kattfottad dimma

vakar över tallskogen.

Snart är allt dimma.


5


Kolibrivingar stilla

i sick - sack - grodorna

lyssnar mellan ögona.


6


Ordet piskade

tomhet bakom en värld.

Rymden kallar.











Fri vers (Prosapoesi) av mike irow
Läst 440 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-03-20 20:14



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Starkt berörande text.
2016-03-23

    boban
bildskapande!fint!känslladdad!
2016-03-22

  louisegirl
Sex kraftfulla vackra texter att begrunda
2016-03-21

  StinaJ VIP
Så fint och bra. Jag känner en längtan bort. Men också en befrielse i naturens kraft.
2016-03-21

  Marita Ohlquist VIP
Texterna väcker tankar och känslor!
Läser och läser om.
Bra skrivet.
2016-03-21

  nicol neli
sanna haiku dikter
gillar himlens tunna skin
är vi och havets kalla hud
vilket kraft!och vattnets snyftande
Bokmärke!
2016-03-20
  > Nästa text
< Föregående

mike irow
mike irow