Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens vingslag

Låt oss dela andetag
i kärlekens famntag
Där vår morgondag
slår ett hjärtslag

Låt våra tilltag
skänka uppslag
I andras vardag
ty vi är en naturlag

Vi är glädjens sinnelag
kärlekens undantag
Inget kompromissförslag
blott kärlekens vingslag




Bunden vers (Rim) av Skaldafnord VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-20 20:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skaldafnord VIP